• Nedavno
Detektor CO2 GONEBIN,Detektor ugljičnog dioksida,Monitor kvalitete zraka Mjerač Koncentracije CO2 Sadržaj Ekran u Boji Inteligencija 400-5000 PPM za Kućni Ured Dječji vrtić Škola USB Punjenje (Bijela)

Detektor CO2 GONEBIN,Detektor ugljičnog dioksida,Monitor kvalitete zraka Mjerač Koncentracije CO2 Sadržaj Ekran

Buyers rating:
HRK 185.97

Količina robe

Mi ćemo vam poslati e-poklon karticu za iznos koji odgovara poziciji kupovinu vašeg proizvoda.U nekim slučajevima, mi ćemo zamijeniti ili ćemo to popraviti ga. [Visokih performansi čip] : Koristite više stručne infracrveni optički principi za brzu detekciju ugljičnog dioksida.Točno улавливайте generira slaba struja u procesu elektrokemijske reakcije i točno računati rezultat procjene ugljičnog dioksida. [Color ekran] : u Boji dizajn velikog ekrana, koncentracija ugljičnog dioksida i temperature jasni na prvi pogled.Kao što su temperatura i vlažnost mogu jasno izraziti pomoću podataka.Mali je i prenosiv, jednostavan za nošenje.Prikaz u realnom vremenu : korištenje visoke preciznosti senzora za nadzor u stvarnom vremenu, podatke o zagađenosti, koncentracija ugljičnog dioksida po kubičnom metru, a za prikaz vrijednosti Tvco u stvarnom vremenu.Ugljični dioksid se ažurira u realnom vremenu brzinom od 1 sekunde u sat. [Multifunkcionalni mjerač ugljičnog dioksida] : On ima funkciju kontrole mjerenje ugljičnog dioksida, otkrivanje Tvoc, procjenu rizika, određivanje temperature i vlažnosti, algoritam za prepoznavanje plinova, više zaštite od smetnji, tehnologije konvekcijom zraka, naknade stakleničkih plinova i tako dalje [odnosi se na području] : možete Ga koristiti u različitim slučajevima, kao što je poljoprivredno slijetanja, stakleničkih povrća, proizvodnja skladište, unutarnje uređenje (obitelj, škola, ured).Napomena : zbog nestabilan zrak okoliš senzor ovog proizvoda će utjecati na okoliš, a podaci će se malo promijeniti.Boja : bijela.

Karakteristike ponude

Materijal:
trbušne press
Boja:
Crna, Bijela (opcionalno)
Raspon detekcije CO2:
400-5000 PROMILA
Osjetljivost detekcije CO2:
50 PPM
Način punjenja:
Sučelje micro USB DC5V500mA
Veličina Proizvoda:
90 X 70 X 40 mm
Pri punjenju, molimo vas, priključite USB kabel za prijenos podataka s uređaja s računalom radi punjenja ili ga koristiti s adapterom dc 5 V. Kada je punjenje, molimo potvrdite napon prilagodnika. :
Zbog čiste ručno mjerenje može biti grešaka u mjerenjima 2-3 vidi :
Tu može biti malo :

Slične ponude