• Nedavno
Kompanija Rag - Ručnik za pranje vozila - Stručni Ručnik od mikrovlakana za automatsko detalja i sušenja, Bez dlačica, Bez pruge, Odlično za opće čišćenje, 320 g / cm, 16 cm x 27 cm, Crvena + Siva + Crna (6 komada)

Kompanija Rag - Ručnik za pranje vozila - Stručni Ručnik od mikrovlakana za automatsko detalja i sušenja, Bez

Buyers rating:
HRK 86.85

Količina robe

☑️ PROFESIONALNA KVALITETA : Full Torbica [125 Count] 80/20 Смесовое Ručnik Od Mikrovlakana 320gsm S Više Od 350 000 Vlakana Po Kvadratnom Inču, Što Omogućuje Sušenje Bez ogrebotina / Turbulencije; Poliranje Kroma i Drugih Sjajnih Metala; Poliranje Kotača, Kotačima Bunara; Poliranje Коромысловых Panela i Vrata Замятий; Bezvodni pranje, Brzo pojedinostima. ☑️ DIZAJNIRAN VLASNICIMA / OPERATORIMA KOMERCIJALNE АВТОМОЕК U Cijeloj Zemlji Za razvoj I Razvoj Idealnog Ručnici Za Auto Od Mikrovlakana. ☑️ IZUZETNO IZDRŽLJIVA : u Stanju izdržati Stotine pranja, svaki put postaje mekša.Razmazite Svoju Boju i dorade, najviše Blaga, otporan na ogrebotine Ručnikom od mikrovlakana od Linije Pristupačne proizvode. ☑️ VODEĆI Proizvođač / Distributer Proizvoda Od MIKROVLAKANA U AMERICI 1999. Godine. ТРЯПИЧНАЯ TVRTKA je Uvijek Najbolja Cijena!!.Proizvođač / distributer proizvoda od mikrovlakana AMERICAS PREMIER 1999 godine. KOMPANIJA RAG - to je obiteljski ženski posao, nudi vrhunsku razinu kvalitete, vrijednosti, raznolikosti i usluge u industriji.SVI PROIZVODI s ponosom dizajnirani su pakirani i distribuiran u SAD-u.Pogledajte niz drugih kvalitetnih ručnik od mikrovlakana za zrnatost / čišćenje, dostupnih u društvu RAG, ovdje (pretraživanje KOMPANIJA RAG).

Karakteristike ponude

Slične ponude

Otc (3053S) IAC Noid Lite
  • Nedavno
Ocjena:

Otc (3053S) IAC Noid Lite

Za testiranje signala emodula za upravljanje, koji određuje smjer na motor kontrole zračnog toka praznog hoda na automobilima General Motors kućišta leptira ili sustavima za ubrizgavanje

HRK 102.87