• Nedavno
NOVI high-SPEED POLIRANI ALUMINIJSKI REMENICA RADILICE S 3 UTORE ZA КЛИНОВОГО REMENA, KOJI je POGODAN ZA MOTORE CHEVY S MALIM BLOKOVIMA I KRATKIM VODENIM PUMPAMA, КРИВОШИП SBC, SLR OBRADA, CNC 6,443 U. O. D.

NOVI high-SPEED POLIRANI ALUMINIJSKI REMENICA RADILICE S 3 UTORE ZA КЛИНОВОГО REMENA, KOJI je POGODAN ZA MOTORE

Buyers rating:
HRK 128.25

Količina robe

Potpuno novi remenica radilice od poliranog pripravci od aluminija Southwest Speed s 3 utore za клинового remena, koji je pogodan za male blok Chevroleta s kratkim vodenim pumpama (Detalj SWS broj 410-5903).Remenica radilice s jugo-zapadne brzinom obrađuju CNC od kovanog aluminija 6061-T6 za maksimalnu snagu i ravnotežu > Namijenjeni za korištenje s trakama u obliku v-obliku utora na Chevy motora, svaki koloturnik polirana do ogledalo završiti.Značajke pripravci od aluminija > Polirani >> 3 Žljebova Клинового remena >>>Za male blok Chevroleta s kratkim vodenim pumpama >>>> 6,443 u. >>>>>3 vijka X 3 1/4 inča u opseg, Rupe za vijke nalaze se na udaljenosti od 2 3/4 inča od centra jedni od drugih >>>>>>Centralna linija 1-og remena je .335" od prednjeg dijela uređaja za ravnotežu >>>>>>>Centralna linija 2-og remena je .966" od prednjeg dijela uređaja za ravnotežu >>>>>>>Centralna linija 3. remena je 1,584" od prednjeg dijela uređaja za ravnotežu >>>>>>>>>Ukupna debljina prednjeg dijela uređaja za ravnotežu do kraja remenice je 1.915" >>>>>>>>>>Registar balans je 1,247" O. D. ZAŠTO KORISTITI ЗАГОТОВОЧНЫЙ REMENICU? : > Prednost aluminijske remenice od gredica pred литым remenice je jednake gustoće >> Kada koristite lijevanog remenice aluminij ulije u kalup i zatim hladi >>> Ovaj proces može dovesti do promjene gustoće širom шкиву >>>> Široka područja teže nego preko porozne površine, uzrokuju vibracije remenice pri visokim okretajima.Koloturnici jugo-zapadnoj brzine jednako плотны po cijeloj dužini; jednaku težinu odgovara pravoj i uravnotežen sustav pogonskih remenica > *** NAPOMENA : Ovaj popis je samo za remenice i ne uključuje ugradnju opreme ***.Veličina : 3 žlijebom.

Karakteristike ponude

Slične ponude

Detalji URO 2720300903 Remenica radilice
  • Nedavno
Ocjena:

Detalji URO 2720300903 Remenica radilice

Garantirano vodovod.Zamjena objavljen uspije remenice odmah vraća ispravan položaj oznake za usklađivanje i kontrolu vibracija radilice pri svim okretajima u minuti.Reprodukcija s izravno

HRK 322.47